Wij verwelkomen u graag 1e paasdag, zondag 12 april voor onze paasbrunch van 12:00 uur tot 15:00 uur.

Ook dit jaar serveren wij weer onze paasbrunch, met een voorgerecht en het hoofdgerecht in buffetvorm, zodat u in een ongedwongen huiskamersfeer kunt genieten van een grote variatie aan heerlijke gerechten die met veel liefde door onze keukenbrigade voor u worden bereidt. Als afsluiter serveren we u natuurlijk een overheerlijk dessert.

Reseveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Kom genieten van het prachtige voorjaar in onze Herberg!

Herberg Paasbrunch 2020

Ontvangst met een bruisend glas Prosecco.

Voorgerecht:

Gerookte zalm met kerriemayonaise en brioche toast.

( Voor de kinderen serveren we een klassieker, gerookte kip in cocotailsaus).

Hoofdgerecht buffet:

Paasbrood & diverse soorten brood met boter, kruidenboter en aïoli.

Vissalade met een variateit aan gerookte vissoorten.

Salade bar.

In knoflook geroosterde gamba’s met roerbakgroenten.

Roerei met boerengroenten.

Gekookte eieren.

Boeuff Stroganoff.

Varkenshaas met champignonroomsaus.

Warme beenham met honing/mosterdsaus.

Kip/kerrie pasteitje.

Warme gemengde groenten & Verse frieten met mayonaise.

Paasdessert:

Tiramisu met advocaat en yoghurtijs.

(Kinderen mogen zelf hun ijsje versieren aan tafel).

Volwassen € 32,50 p.p. kinderen tot 12 jaar € 17,50 p.p.